Intressanta fakta om massageterapi

29.03.2012 19:59

Massage har länge använts som en form av alternativa människor hälsa care. Most idag använder det för avkoppling och dess lugnande effekt på både kropp och själ, men det har också använts till allt från kronisk smärta och idrottsskador att lindra lång långsiktiga symptom på kronisk conditions. Njut av de 10 intressanta fakta om massage below. Some av de första fall av massage finns i det gamla Egypten, med bilder på gravar som visar sina use. Detta var runt 3000 BCIt var runt ungefär samma tidsperiod i det antika historia när den kinesiska började använda massage för att klara energi-kanaler i kroppen och skapa en mer harmonisk miljö mellan sinnet och body. Det japanska infördes för att massage av sina munkar som gick att studera i Kina och tog terapi hem massage tekniker och practices.

 

Atleter i det antika Grekland användes massage terapi för att lossa lederna och öka circulation. Massage fortfarande används idag av allvarliga idrottsmän och var även användes i 1996 OS i Atlanta. As 2010, finns det mer än 125000 massageterapeuter i Amerika. Detta är en snabbt växande area. Various forskningen under åren har visat massage för att ha positiva effekter på människor som lider av autism, är ADHD, anorexi, astma och arthritis. Det är också tänkt att vara till nytta för sjukdomar som cancer, där smärtlindring blir en av de primära målen för patients. Approximately 10% av amerikanerna säger att deras läkare uttryckligen har föreslagit massageterapi som en form av behandling för olika förhållanden och disorders. Som ni förstår är det populärt med massageutbildning även där borta. Massageterapi åtnjuter också en större acceptans i västerländsk medicin och har börjat erbjudas av läkare, kliniker och sjukhus i hela USThere är mer än 80 olika erkända typer av massage, och över 250 olika totala metoder för kroppen manipulation inom komplementär och alternativ medicine. Svensk massage är den typ av massage mest erkända av allmänheten och mest populära i USMore än 1 av 4 amerikaner har haft en massage under de senaste 12 månaderna.

 

Den genomsnittliga kostnaden för en svensk massage varierar från ca $50 till $90 eller mer beroende på önskad sessionslängd och plats (massage kostar i allmänhet mer i stadsområden).  Dessa är bara några intressanta idéer att komma igång på din resa för att förstå den unika historien om massage. The rika tradition och klara fördelar med massage visar precis vad en fördelaktig behandling kan det vara för många människor i olika situationer.